Pedodoncija

PEDODONCIJA/DJEČJA STOMATOLOGIJA

Zdravlje dječjih zubića na prvom mjestu!


Image-HasTech

Dječja stomatologija je grana stomatologije koja promiče dječje oralno zdravlje i pruža usluge instrukcija njihovim roditeljima.

Postoji niz preventivnih tretmana koje naš tim može pružiti djeci. Primjena fluora siguran je i učinkovit način da zaštitite zube vašeg djeteta od razvoja karijesa. Fluor se oslikava na površini djetetovih zuba i to pomaže mineralizaciji zuba. Sredstva za brtvljenje fisura su boje zuba i nanose se na grizne površine dječjih zuba kako bi se spriječilo karijes.

Istraživanja su pokazala da što je mlađe dijete u stomatološkoj ordinaciji, pa makar samo na pregled, veća je vjerojatnost da će imati pozitivno iskustvo i odrasti da se ne boji stomatologa. Naš tim će se posebno pobrinuti za vaše dijete kako bi se osjećalo sigurno i zbrinuto. Liječenje djeteta od rane dobi također omogućuje stomatologu da uoči rane znakove razvoja podgriza, križnih ugriza ili pregriza. Kao i kod većine stvari, što prije ga počnete liječiti, to se brže može riješiti. Prevencija je uvijek bolja nego liječiti stoga nazovite ordinaciju već danas i dogovorite termin za svoje dijete.

Image-HasTech