Implantologija

Image-HasTech

ZUBNI IMPLANTATI

Upotpunite svoj osmijeh!


Strah od gubitka zuba je nešto što mnogi od nas doživljavaju. Danas, međutim, gubitak zuba ne mora biti trajni problem. Naš sustav dentalnih implantata pruža sigurnu i pouzdanu metodu za zamjenu zuba, bilo da ste izgubili jedan, nekoliko ili sve. Vaši novi zubi će izgledati prirodno te vam omogućiti da živite, smijete se i uživate u životu s potpunim samopouzdanjem.

Image-HasTech

Zubni implantati obično su najbolje rješenje za trajnu zamjenu jednog ili više zuba jer su dizajnirani da u potpunosti zamjene vaš stari zub – i na razini korijena i na razini krune. Korijen zubnog implantata, koji se naziva abutment, izrađen je od biokompatibilnog metala poznatog kao "titan" koji je vrlo čvrst i prihvaća ga vaše tijelo kao nijedan drugi metal. Abutment se postavlja u kost kako bi se stvorio siguran temelj, dok je gornji dio vašeg zubnog implantata keramička krunica koja daje novi zub prirodnog izgleda. Nakon što postavimo implantat u čeljust, započinje proces zacjeljivanja, nakon čega se vraćate u Dontiu Dental na završnu ugradnju vašeg novog zuba. Jednom kada vam se ugradi krunica, nitko neće znati da imate zubni implantat osim ako im to ne kažete!

Prednosti dentalnih implantata:

ALL ON 4®

Potpuno novi osmijeh u samo jednom danu!


Ako vam nedostaje više zuba, naše stručno osoblje ima rješenje za vas. Koristeći poznatu zaštićenu proceduru All-on-4®, možemo nadomjestiti puna usta zuba koji nedostaju, sve u jednom danu.

Image-HasTech

Kirurškim postavljanjem 4-6 izdržljivih titanskih implantata u čeljusnu kost, Dontia Dental tim može zamijeniti jedan ili oba zubna luka s fiksnim mostom prirodnog izgleda koji je dizajniran i razvijen u našem vlastitom laboratoriju.

Možete očekivati luksuzno iskustvo bez stresa od početka do kraja, odlazeći s potpuno novim funkcionalnim zubima istog dana!

Prednosti dentalnih implantata All-on-4® uključuju:

PROTEZE NA IMPLANTATIMA

Imajte povjerenja u siguran osmijeh!


Proteze se izrađuju kako bi zamijenile normalan izgled vašeg osmijeha nakon gubitka zuba, no njihova značajka koja se može ukloniti može rezultirati funkcionalnim problemima povezanim s dugotrajnom uporabom, kao što su poteškoće pri žvakanju ili pravilnom govoru. Možda ćete također otkriti da su vaše proteze koje se mogu skinuti uzrokovale iritaciju desni dok se kreću unutar usta.

Image-HasTech

Proteze koje se zadržavaju na implantatima rješavaju se ovih problema putem strateški postavljenih implantata. Postavljeni unutar čeljusne kosti, zubni implantati služe za sigurno podupiranje fiksnog zubnog mosta ili proteze, čvrsto držeći protezu na mjestu i pružaju savršeno rješenje za zube koji nedostaju!

Prednosti proteza na implantatima uključuju: