Estetika Lica

Image-HasTech

ESTETIKA LICA

Izgledajte i osjećajte se mlađe!


Estetski tretmani lica, inače poznati kao tretmani pomlađivanja lica, nude nekirurški tretman za smanjenje znakova starenja na licu. Prirodniji, mladolikiji izgled može se postići izborom tretmana koje provode potpuno obučeni, kvalificirani i profesionalni članovi našeg tima.

Smanjenje bora (inače poznato kao Botox®) prirodna je tvar dobivena iz mikroorganizma koji opušta mišiće i smanjuje pojavu bora ispod površine kože. Tretman se koristi za sprječavanje i smanjenje bora i bora koje se pojavljuju kao mrštene linije između očiju, čela i vraninih nogu. Iako rezultati tretmana mogu biti dramatični, on neće radikalno promijeniti vaš izgled lica. Mišići su jednostavno opušteni, pa se i dalje možete namrštiti, nasmiješiti ili izgledati iznenađeno bez bora i nabora između obrva.

Image-HasTech

Dermalni fileri (u obliku Restylane®) nude siguran i prirodan kozmetički tretman koji vraća volumen i punoću kako bi osvježio i revitalizirao vaš izgled. Idealni za dublje linije i bore, dermalni fileri djeluju na dubokoj dermalnoj razini kako bi odgodili znakove starenja 'ispunjavajući' i izglađujući bore na problematičnim područjima koja uključuju utore od nosa do usta, linije čela, brazde mrštenja, linije usana i vrane stopala.

Image-HasTech

Skinboosteri (Jalupro) su u osnoi hijaluronska kiselina ali ipak u nešto drugačijem obliku od hijaluronskih filera, koji se apliciraju u dermis radi revitalizacije kože, poboljšavajući njezin izgled, teksturu i usporavajući proces starenja. Aplikacijom skinboostera postižemo svježiji izgled kože te joj vraćamo sjaj i elasticitet. Nakon aplikacije skinboostera površinske bore su manje izražene kao i druge nesavršenosti kože. Osim u području lica,skinboosteri se koriste i za pomlađivanje vrata, dekoltea i ruku.

Image-HasTech