Estetska Stomatologija

Image-HasTech
Image-HasTech
Image-HasTech
Image-HasTech
Image-HasTech

ESTETSKA STOMATOLOGIJA


KERAMIČKE LJUSKICE

Preobrazite svoj osmijeh uz keramičke ljuskice!


Ljuskice su vrlo tanke školjke od keramike koje su napravljene tako da stanu na vidljivu površinu vašeg zuba. Koriste se za dramatičnu transformaciju vašeg osmijeha, keramičke ljuskice izrađuju se po mjeri naših stručnih dentalnih tehničara u zubotehničkom laboratoriju istom prostoru, u širokom rasponu oblika, veličina i boja.

Image-HasTech

Popularan izbor tretmana poznatih osoba jer mogu u potpunosti promijeniti izgled vašeg osmijeha, zubne ljuskice su također idealna opcija tretmana za zube koji su jako obojeni (i ne mogu se poboljšati izbjeljivanjem zuba), za zatvaranje dijastema ili praznina u vašem osmijehu, za jako okrhnute zube, za zube koji su s vremenom istrošeni škrgutanjem zuba.

NO PREP LJUSKICE

Ovaj pristup kozmetičkom poboljšanju osmijeha koristi kompozitnu smolu boje zuba ili ultra tanak, visokokvalitetni keramički materijal. Kod ljuskica bez preparacije općenito nema potrebe (ili vrlo ograničene potrebe) za smanjenjem strukture zuba, budući da se ti nadomjesci lijepe izravno na gornji sloj zuba.

Iako keramičke i kompozitne ljuskice nude pristup bez pripreme, ove dvije vrste materijala razlikuju se na nekoliko načina:

Image-HasTech

- No prep keramičke ljuskice su gotove unutar dva jednostavna posjeta, ljuskice izrađene od visokokvalitetne keramike donose prirodnu prozirnost i poboljšan osmijeh. Tijekom prvog termina naš tim će uzeti otisak usne šupljine koji će zubotehnički laboratorij koristiti za izradu ovih vrhunskih ljuskica. Ubrzo zatim, zakazat će se drugi posjet tijekom kojeg se trajne ljuskice čvrsto zalijepe na svoje mjesto. Keramičke ljuskice su vrlo izdržljive i nude prirodan sjaj i druge kvalitete koje su konkurentne prirodnim zubima.

- No prep kompozitne ljuskice: Ove su ekonomične ljuskice stvorene kako bi poboljšale izgled i ravnotežu osmijeha dok prikrivaju nekoliko vrsta kozmetičkih nedostataka. Koristeći kompozitnu smolu u boji zuba odabranu tako da odgovara okolnim zubima, naš tim izrađuje i stručno oblikuje ove ljuskice bez preparacije izravno u ustima. Kompozitne ljuskice bez preparacije mogu se dovršiti u jednom prikladnom posjetu s našim vještim estetskim stomatolozima.

No prep keramičke ljuskice su gotove unutar dva jednostavna posjeta, ljuskice izrađene od visokokvalitetne keramike donose prirodnu prozirnost i poboljšan osmijeh. Tijekom prvog termina naš tim će uzeti otisak usne šupljine koji će zubotehnički laboratorij koristiti za izradu ovih vrhunskih ljuskica. Ubrzo zatim, zakazat će se drugi posjet tijekom kojeg se trajne ljuskice čvrsto zalijepe na svoje mjesto. Keramičke ljuskice su vrlo izdržljive i nude prirodan sjaj i druge kvalitete koje su konkurentne prirodnim zubima.

Tko su kandidati za no prep ljuskice?

IZBJELJIVANJE ZUBI

Uljepšajte svoj osmijeh izbjeljivanjem zubi!


Zubi mogu postati obojeni ili potamnjeni tijekom određenog vremenskog razdoblja zbog brojnih čimbenika kao što su dob, pušenje ili pijenje čaja i crnog vina. Ako perete zube i čistite koncem dva puta dnevno, ali i dalje smatrate da vam osmijeh nije toliko sjajan koliko biste željeli, onda bi vas mogao zanimati naš profesionalni tretman izbjeljivanja zubi. Dontia Dental koristi samo dentalne proizvode koji su potkrijepljeni opsežnim kliničkim studijama i koje bismo rado imali u vlastitim ustima. Iz tog razloga s ponosom pružamo našim pacijentima isprobani i najprodavaniji komplet za izbjeljivanje zubi Opalescence. Vaš prvi korak pri izbjeljivanju zuba je početna konzultacija sa svojim stomatologom – kako biste bili sigurni da ste dentalno sposobni za tretman izbjeljivanja prije nego što počnemo. Ako je tako, tada se uzima dentalni otisak i izrađuju se prilagođene udlage od tog otiska kako bi vaše nove udlage točno pristajale vašim zubima. Za optimalne rezultate, to će osigurati da dobijete vrlo ravnomjerno i temeljito prekrivanje gela na zubima dok nosite svoje udlage. Konačno, pokazat ćemo vam kako koristiti svoje nove udlage i gelove za izbjeljivanje kod kuće, kao i dati vam 'upute za uporabu i naknadnu njegu' koje možete ponijeti. Kao smjernicu, savjetujemo da je obično potrebno od 7 do 10 dana da se vide vidljivi učinci tretmana, a razina bjeline koju postignete ovisit će o vašoj prehrani i poroznosti vaših zuba.

Image-HasTech

Razmišljate li o izbjeljivanju zubi kako biste osvježili osmijeh narušen diskoloracijom?

Profesionalno izbjeljivanje zubi u ordinaciji danas je najpopularniji estetski stomatološki zahvat na svijetu. Za razliku od sustava za kućnu upotrebu koji uključuju niske doze izbjeljivača, izbjeljivanje u ordinaciji odvija se u pomno praćenim uvjetima koji omogućuju sigurnu, kontroliranu, bezbolnu upotrebu relativno visoke koncentracije gela za izbjeljivanje – što daje rezultate koji su vidljivi odmah.