Dentalni Turizam

Image-HasTech
Image-HasTech
Image-HasTech
Image-HasTech

"Naši stomatolozi pružaju cijeli niz ortodontskih, estetskih i protetskih tretmana za ravnanje zubi, ispravljanja nepravilnosti na zubima, nadoknadu zubi, sve kako bi vaš osmijeh učinili savršenim. Saznajte više o uslugama koje nudimo."Dontia Dental nalazi se u Splitu na adresi Šime Ljubića 24 i nudi sveobuhvatan raspon dentalnih tretmana domaćim i stranim pacijentima. Zašto ne spojiti korisno s ugodnim i odmoriti se u ovoj prekrasnoj regiji uz kvalitetnu, pristupačnu stomatološku skrb po cijenama koje si možete priuštiti?

Ordinacija je u vlasništvu doktorice Nikoline Marin čiji je cilj da svakom pacijentu pruži osobnu pažnju potrebnu za točnu dijagnozu i pozitivnu realizaciju liječenja. Svaki pacijent dobiva opširnu konzultaciju, analizu troškova i detaljno objašnjenje planova liječenja prije početka bilo kojeg zahvata.

Standardi visoke kvalitete održavaju se stalnim ulaganjem u najnovije tehnologije, kao što su digitalna dijagnostika, tehnike i materijali, kao i osoblje koje prolazi kontinuiranu edukaciju.

Kako bi vaš boravak u Splitu bio što ugodniji, nudimo Vam smještaj koji se nalazi u centru grada tako da naši pacijenti mogu uživati i u ljepotama centra Splita i Dioklecijanove palače ukoliko dolaze iz inozemstva, otoka ili nekog drugog dijela Hrvatske.

Svim našima pacijentima je osiguran i prijevoz od smještajnih apartmana do ordinacije.Također, i prijevoz do/sa zračne luke, trajektne luke ili željezničkog kolodvora je besplatan za vrijeme trajanja terapije.